Kebapçı Kadir

Menümüz

1851'den beri süren gelenek, en kaliteli malzemeler ve ustalık...

Malzemelerimizin Kalitesi

Lezzetin temelinde kaliteli malzeme vardır. Yılların tecrübesiyle en uygun tedarikçilerden aldığımız en taze malzemelerle hazırladığımız yemekler.

🥩

Premium Etlerimiz

Doğal ve Sağlıklı Seçim

Hayvanlar doğal ortamlarında yetiştirilip, kesim aşamasında en hijyenik koşullarda eti ayrıştırılır. Mezbahaneden işletmemize kendi kapalı arabamızla getirilen etlerimiz, böbrek yağları ve kan damarları özenle temizlenir.

Etlerimiz 100% doğaldır ve kolesterolü yok denecek kadar azdır. Kızarmış yağ doymuş yağdır ve vücuttaki doymamış yağları erittiği bilinmektedir.

Hijyen Standardı

En strict hijyen koşullarında ayrıştırma ve temizleme işlemleri yapılır.

Soğuk Zincir

Kendi araçlarımızla soğuk zincir korunarak taşınır.

Sağlık Değeri

Kolesterolü minimal, protein değeri maksimum.

Böbrek yağları ve kan damarları özenle temizlenen etlerimiz, vücutta doymuş yağları eritme özelliğine sahiptir.

🌶️

Özel Baharatlarımız

Gizli Tarif & Harmanlama Sanatı

Özel baharatlarımız Antep ve Urfa'dan getirilen en taze karabiberler ile özenle harmanlanır. Her karışım ustalık gerektiren bir sanattır ve ailemizin gizli tarifidir.

Nesillerce aktarılan özel harmanlama teknikleri ile hazırlanan baharat karışımlarımız, yemeklerimize eşsiz aroma ve lezzet katar.

Coğrafi Köken

Antep ve Urfa'dan özel olarak getirilen premium baharatlar.

Taze Karabiber

Her gün taze çekilmiş, aromatik karabiber.

Gizli Formül

172 yıldır korunan aile formülü ile harmanlama.

Baharatlarımızın gizli tarifi, Hafız Dede'den günümüze nesilden nesile aktarılan kutsal bir mirastır.

🌾

Pirinç & Tahıllar

Seçilmiş Kalite & Dolgunluk

Dolgun pirinçlerimiz özenle seçilir ve temizliği yapılır. O numara sarı irmiğimiz en kaliteli üreticilerden temin edilir. Her tahıl tek tek gözden geçirilir.

Pirinçlerimiz ıslatılıp temizliği yapıldıktan sonra, geleneksel yöntemlerle pişirilir ve mükemmel kıvamı yakalanır.

Dolgun Taneli

Premium kalite, dolgun taneli pirinç seçimi.

O Numara Irmik

En kaliteli sarı irmik, özel tedarikçilerden.

Temizlik Süreci

Tek tek kontrol, özenli yıkama ve temizlik.

Pirinçlerimiz bire birbuçuk ölçeğinde et suyuyla pişirilir ve saç ayağında üzüm asmasının çırpısıyla mükemmel lezzeti yakalar.

Kalite Güvencemiz

172 yıllık deneyimimizle, en yüksek kalite standartlarını garanti ediyoruz. Her aşamada titizlikle kontrol edilen süreçlerimiz.

Hijyenik Koşullar

Tüm malzemeler en strict hijyen koşullarında hazırlanır. Her aşamada sağlık kontrolleri yapılır.

Günlük Tedarik

Malzemeler sabah erken saatlerde taze olarak temin edilir. Her gün yeni, hiçbir zaman önceki gün kalma.

Soğuk Zincir

Kendi araçlarımız ile soğuk zincir korunur. Taşıma sürecinde hiçbir kalite kaybı yaşanmaz.

Sağlıklı Seçim

100% doğal, katkısız malzemeler. Hiçbir kimyasal koruyucu veya katkı maddesi kullanılmaz.

Menü

Adana Kebap

Adana Kebap

Özel baharatlarla marine edilmiş kıyma, ateşte ustaca pişirilir.

Urfa Kebap

Urfa Kebap

Acısız, aromatik baharatlarla hazırlanan yumuşacık kebap.

Isparta Fırın Kebabı

Isparta Fırın Kebabı

Çalı kökü odunuyla 3.5 saat pişirilen geleneksel Isparta kebabı

Beyti Kebap

Beyti Kebap

Özel baharatlarla hazırlanmış, lavaş içinde servis edilen nefis kebap

Kuzu Şiş

Kuzu Şiş

Taze kuzu etinden hazırlanan, ateşte pişirilen şiş kebap

Cop Şiş

Cop Şiş

İnce doğranmış kuzu etinden yapılan özel cop şiş

Şiş Kebap

Şiş Kebap

Geleneksel şiş kebap, közde pişirilmiş

Kasap Köfte

Kasap Köfte

Taze kıymadan hazırlanan ev yapımı köfte

Isparta Şiş Köfte

Isparta Şiş Köfte

Ispartaya özel baharatlarla hazırlanan şiş köfte

Karışık Izgara

Karışık Izgara

Kuzu şiş, köfte, tavuk kanat ve Beyti kebaptan oluşan doyurucu kebap tabağı

Izgara Steak

Izgara Steak

Usta işçiliğiyle hazırlanan, yumuşacık ve sulu dana eti steak

Dana Steak

Dana Steak

Yumuşacık dana etinden hazırlanan özel steak

Kuşbaşı Dana

Kuşbaşı Dana

Kuşbaşı doğranmış dana eti, özel soslarla

Tavuk Kanat

Tavuk Kanat

Çıtır çıtır tavuk kanatları, baharatlı marine

Mercimek Çorbası

Mercimek Çorbası

Geleneksel ev yapımı mercimek çorbası

Kelle Paça

Kelle Paça

Geleneksel kelle paça çorbası, sabah menüsü

Lahmacun

Lahmacun

İnce hamur üzerine kıymalı, geleneksel lahmacun

Kasarlı Pide

Kasarlı Pide

Bol kasarlı, hamuru çıtır pide

Kıymalı Pide

Kıymalı Pide

Baharatlı kıyma ile hazırlanan pide

Kuşbaşılı Pide

Kuşbaşılı Pide

Kuşbaşı et parçalarıyla hazırlanan pide

Köfteli Kasarlı Pide

Köfteli Kasarlı Pide

Köfte ve kasar peynirli özel pide

Kabune Pilavı

Kabune Pilavı

Efsanevi hikayesiyle ünlü geleneksel Isparta pilavı

İrmik Helvası

İrmik Helvası

Hakiki tereyağı ve fıstıkla yapılan geleneksel helva

Sütlaç

Sütlaç

Fırında pişirilmiş geleneksel sütlaç

Ekmek Kadayıf

Ekmek Kadayıf

Kaymak ve fıstıkla servis edilen ekmek kadayıf

Üzüm Hoşafı

Üzüm Hoşafı

Yöresel siyah Dimrit üzümünden yapılan şifa deposu

Ayran

Ayran

Ev yapımı taze ayran

Özel Lezzetlerimiz ve Hikayeleri

Her bir lezzetimizin arkasında yıllarca aktarılan bir hikaye, bir ustalık ve bir tutku var.

Isparta Fırın Kebabı
172 Yıllık Gelenek

Isparta Fırın Kebabı

Hayvanlar doğal ortamlarında yetiştirilip, kesim aşamasında hijyenik ortamda eti ayrıştırılır. Mezbahaneden işletmemize kendi kapalı arabamızla getirilip, böbrek yağları ve kan damarları temizlenen etlerimizi önceden yakılıp ısıtılan fırında 3 - 3.5 saat aralığında çalı kökü odunuyla 2 saat alev 1 saat korda pişirilir.

Çalı Kökü Odunu
3.5 Saat Pişirme
%50 Fire
100% Doğal

Fırından çıkan nar gibi kuzu etini kendine özgü bakır tabaklarda lavaş ekmeği üzerine servise yapılır.

Kabune Pilavı
Efsaneli Lezzet

Kabune Pilavı

Dolgun pirinçten yapılan pilavımız tatlı soğanın halka halka doğranıp karabiber ve tuz ile ovularak bakır kazanların altına konur. Üzerine haşlanmış nohut ilave edilir. Nohutun üzerine önceden haşlanmış kuzu kaburgalarının etlerinin didilerek üzerine takviye olur.

15 Dakika Pişirme
Saç Ayağında
Üzüm Asması Çırpısı
Doyurucu Yemek

Kız Bu NE anlamına gelen GIBUNE pilavı günümüze kadar KABUNE Pilavı olarak ismi değişerek bugünlere gelmiştir.

İrmik Helvası
Hakiki Tereyağı

İrmik Helvası

O numara sarı irmiğin hakiki tereyağı ve kunar fıstığıyla büyük bakır kazanlarda mangal kömürü ateşinde kaynatılarak belirli bir kıvama gelinceye kadar hiç ara vermeden ahşap küreği ile karıştırılarak pişirilir.

Mangal Kömürü
Sürekli Karıştırma
Hakiki Tereyağı
Antep Fıstığı

Servisi soğuk ve sıcak olarak sunulur.

Üzüm Hoşafı
Sağlık Deposu

Üzüm Hoşafı

Yöremizin siyah Dimlit üzümlerinini kurutularak ve çöpleri ayrıştırılarak temizliği yapıldıktan sonra yarım kazan su içerisinde şişinceye kadar kaynatılır. Kaynama esnasında içerisine tülbent içerisinde mersin yaprağı karanfil ve tatlı kabuk konularak kaynatmaya devam edilir.

Dimlit Üzümü
Mersin Yaprağı
Karanfil & Tatlı Kabuk
Protein-Glikoz Dengesi

Kebabın yanında tercih edilmesinin sebebi besin değeri olarak etin protein, üzüm hoşafınında glikoz ihtiva etmesinden dolayı insan vücudunda bir birini parçalar.