Menümüz
1851'den beri süren gelenek, en kaliteli malzemeler ve ustalık...
Malzemelerimizin Kalitesi
Lezzetin temelinde kaliteli malzeme vardır. Yılların tecrübesiyle en uygun tedarikçilerden aldığımız en taze malzemelerle hazırladığımız yemekler.
Premium Etlerimiz
Doğal ve Sağlıklı Seçim
Hayvanlar doğal ortamlarında yetiştirilip, kesim aşamasında en hijyenik koşullarda eti ayrıştırılır. Mezbahaneden işletmemize kendi kapalı arabamızla getirilen etlerimiz, böbrek yağları ve kan damarları özenle temizlenir.
Etlerimiz 100% doğaldır ve kolesterolü yok denecek kadar azdır. Kızarmış yağ doymuş yağdır ve vücuttaki doymamış yağları erittiği bilinmektedir.
Hijyen Standardı
En strict hijyen koşullarında ayrıştırma ve temizleme işlemleri yapılır.
Soğuk Zincir
Kendi araçlarımızla soğuk zincir korunarak taşınır.
Sağlık Değeri
Kolesterolü minimal, protein değeri maksimum.
Böbrek yağları ve kan damarları özenle temizlenen etlerimiz, vücutta doymuş yağları eritme özelliğine sahiptir.
Özel Baharatlarımız
Gizli Tarif & Harmanlama Sanatı
Özel baharatlarımız Antep ve Urfa'dan getirilen en taze karabiberler ile özenle harmanlanır. Her karışım ustalık gerektiren bir sanattır ve ailemizin gizli tarifidir.
Nesillerce aktarılan özel harmanlama teknikleri ile hazırlanan baharat karışımlarımız, yemeklerimize eşsiz aroma ve lezzet katar.
Coğrafi Köken
Antep ve Urfa'dan özel olarak getirilen premium baharatlar.
Taze Karabiber
Her gün taze çekilmiş, aromatik karabiber.
Gizli Formül
172 yıldır korunan aile formülü ile harmanlama.
Baharatlarımızın gizli tarifi, Hafız Dede'den günümüze nesilden nesile aktarılan kutsal bir mirastır.
Pirinç & Tahıllar
Seçilmiş Kalite & Dolgunluk
Dolgun pirinçlerimiz özenle seçilir ve temizliği yapılır. O numara sarı irmiğimiz en kaliteli üreticilerden temin edilir. Her tahıl tek tek gözden geçirilir.
Pirinçlerimiz ıslatılıp temizliği yapıldıktan sonra, geleneksel yöntemlerle pişirilir ve mükemmel kıvamı yakalanır.
Dolgun Taneli
Premium kalite, dolgun taneli pirinç seçimi.
O Numara Irmik
En kaliteli sarı irmik, özel tedarikçilerden.
Temizlik Süreci
Tek tek kontrol, özenli yıkama ve temizlik.
Pirinçlerimiz bire birbuçuk ölçeğinde et suyuyla pişirilir ve saç ayağında üzüm asmasının çırpısıyla mükemmel lezzeti yakalar.
Kalite Güvencemiz
172 yıllık deneyimimizle, en yüksek kalite standartlarını garanti ediyoruz. Her aşamada titizlikle kontrol edilen süreçlerimiz.
Hijyenik Koşullar
Tüm malzemeler en strict hijyen koşullarında hazırlanır. Her aşamada sağlık kontrolleri yapılır.
Günlük Tedarik
Malzemeler sabah erken saatlerde taze olarak temin edilir. Her gün yeni, hiçbir zaman önceki gün kalma.
Soğuk Zincir
Kendi araçlarımız ile soğuk zincir korunur. Taşıma sürecinde hiçbir kalite kaybı yaşanmaz.
Sağlıklı Seçim
100% doğal, katkısız malzemeler. Hiçbir kimyasal koruyucu veya katkı maddesi kullanılmaz.
Menü

Adana Kebap
Özel baharatlarla marine edilmiş kıyma, ateşte ustaca pişirilir.

Urfa Kebap
Acısız, aromatik baharatlarla hazırlanan yumuşacık kebap.

Isparta Fırın Kebabı
Çalı kökü odunuyla 3.5 saat pişirilen geleneksel Isparta kebabı

Beyti Kebap
Özel baharatlarla hazırlanmış, lavaş içinde servis edilen nefis kebap

Kuzu Şiş
Taze kuzu etinden hazırlanan, ateşte pişirilen şiş kebap

Cop Şiş
İnce doğranmış kuzu etinden yapılan özel cop şiş

Şiş Kebap
Geleneksel şiş kebap, közde pişirilmiş

Kasap Köfte
Taze kıymadan hazırlanan ev yapımı köfte

Isparta Şiş Köfte
Ispartaya özel baharatlarla hazırlanan şiş köfte

Karışık Izgara
Kuzu şiş, köfte, tavuk kanat ve Beyti kebaptan oluşan doyurucu kebap tabağı

Izgara Steak
Usta işçiliğiyle hazırlanan, yumuşacık ve sulu dana eti steak

Dana Steak
Yumuşacık dana etinden hazırlanan özel steak

Kuşbaşı Dana
Kuşbaşı doğranmış dana eti, özel soslarla

Tavuk Kanat
Çıtır çıtır tavuk kanatları, baharatlı marine

Mercimek Çorbası
Geleneksel ev yapımı mercimek çorbası

Kelle Paça
Geleneksel kelle paça çorbası, sabah menüsü

Lahmacun
İnce hamur üzerine kıymalı, geleneksel lahmacun

Kasarlı Pide
Bol kasarlı, hamuru çıtır pide

Kıymalı Pide
Baharatlı kıyma ile hazırlanan pide

Kuşbaşılı Pide
Kuşbaşı et parçalarıyla hazırlanan pide

Köfteli Kasarlı Pide
Köfte ve kasar peynirli özel pide

Kabune Pilavı
Efsanevi hikayesiyle ünlü geleneksel Isparta pilavı

İrmik Helvası
Hakiki tereyağı ve fıstıkla yapılan geleneksel helva

Sütlaç
Fırında pişirilmiş geleneksel sütlaç

Ekmek Kadayıf
Kaymak ve fıstıkla servis edilen ekmek kadayıf

Üzüm Hoşafı
Yöresel siyah Dimrit üzümünden yapılan şifa deposu

Ayran
Ev yapımı taze ayran
Özel Lezzetlerimiz ve Hikayeleri
Her bir lezzetimizin arkasında yıllarca aktarılan bir hikaye, bir ustalık ve bir tutku var.

Isparta Fırın Kebabı
Hayvanlar doğal ortamlarında yetiştirilip, kesim aşamasında hijyenik ortamda eti ayrıştırılır. Mezbahaneden işletmemize kendi kapalı arabamızla getirilip, böbrek yağları ve kan damarları temizlenen etlerimizi önceden yakılıp ısıtılan fırında 3 - 3.5 saat aralığında çalı kökü odunuyla 2 saat alev 1 saat korda pişirilir.
Fırından çıkan nar gibi kuzu etini kendine özgü bakır tabaklarda lavaş ekmeği üzerine servise yapılır.

Kabune Pilavı
Dolgun pirinçten yapılan pilavımız tatlı soğanın halka halka doğranıp karabiber ve tuz ile ovularak bakır kazanların altına konur. Üzerine haşlanmış nohut ilave edilir. Nohutun üzerine önceden haşlanmış kuzu kaburgalarının etlerinin didilerek üzerine takviye olur.
Kız Bu NE anlamına gelen GIBUNE pilavı günümüze kadar KABUNE Pilavı olarak ismi değişerek bugünlere gelmiştir.

İrmik Helvası
O numara sarı irmiğin hakiki tereyağı ve kunar fıstığıyla büyük bakır kazanlarda mangal kömürü ateşinde kaynatılarak belirli bir kıvama gelinceye kadar hiç ara vermeden ahşap küreği ile karıştırılarak pişirilir.
Servisi soğuk ve sıcak olarak sunulur.

Üzüm Hoşafı
Yöremizin siyah Dimlit üzümlerinini kurutularak ve çöpleri ayrıştırılarak temizliği yapıldıktan sonra yarım kazan su içerisinde şişinceye kadar kaynatılır. Kaynama esnasında içerisine tülbent içerisinde mersin yaprağı karanfil ve tatlı kabuk konularak kaynatmaya devam edilir.
Kebabın yanında tercih edilmesinin sebebi besin değeri olarak etin protein, üzüm hoşafınında glikoz ihtiva etmesinden dolayı insan vücudunda bir birini parçalar.